Innovatiedag voor 3D professionals op High Tech Campus Eindhoven

11 september 2017

Design Solutions organiseert op donderdag 5 oktober de jaarlijkse Innovatiedag met als thema: ‘Accelerating your design’. Het programma staat bol van de tools, tips en tricks om slimmer te werken, kwaliteit te verhogen en kosten te besparen. En natuurlijk is er ruime aandacht voor alle ontwikkelingen rondom SOLIDWORKS 2018.

Samen met de zusterbedrijven Layertec en Simuleon helpt Design Solutions tal van bedrijven slimmer, sneller en beter te innoveren. Tijdens de Innovatiedag krijgen 3D professionals uitleg over alle aanstaande vernieuwingen rondom SOLIDWORKS en aanverwante software. Arnaud Kooij, directeur van de drie zusterbedrijven: “De maakindustrie draait momenteel op volle toeren. Tegelijkertijd verandert er veel: grenzen vervagen, steeds meer producten zijn verbonden met het internet en de markt vraagt om totaaloplossingen op maat. Als ondernemer of medewerker is het zaak om continu nieuwe oplossingen, producten en processen te creëren. Om bedrijven hierin te ondersteunen, delen wij onze kennis rondom het optimaliseren van ontwerp- en productieprocessen, de mogelijkheden van 3D printen en high-end simulatie tijdens onze Innovatiedag.” 

Kennis event in teken van acceleratie
De Innovatiedag heeft als thema ‘Accelerating your design’ en staat volledig in het teken van slimmer, beter en vooral sneller ontwerpen. SOLIDWORKS 2018 staat hierbij centraal. Tijdens de eerste kennissessie van de dag worden alle nieuwe mogelijkheden van de nieuwste release van het SOLIDWORKS portfolio onthuld. Daarna kunnen bezoekers hun eigen dag samenstellen, met keuze uit 12 inspirerende break-out sessies met diverse thema’s. Zo zijn er sessies over talloze SOLIDWORKS modules, high-end simulatie en 3D printen. Ook komen hot topics als de impact van Model Based Engineering of de overgang van engineering-to-order naar configure-to-order aan de orde. Het volledige programma vindt u op de website van Design Solutions.

Gastspreker Tom Coronel: grootmeester in acceleratie
De Innovatiedag wordt afgesloten door niemand minder dan Tom Coronel. Hij neemt bezoekers mee in de wereld van Formule 1 racen en al haar technische ontwikkelingen. Welke optimalisaties zijn nodig voor een snelle auto? En hoe creëren de topteams een stabiele motor? In een zeer boeiend en uiterst actueel verhaal deelt één van Nederlands bekendste coureurs alle ins and outs.

 

Website Design Solutions

Comments are closed.