Additive Manufacturing voor precisietechnologie

31 oktober 2017

Op 15 en 16 november 2017 vindt midden in de Brainportregio de 17e editie plaats van de Precisiebeurs: een internationaal en interdisciplinair kennis- en netwerkplatform op het gebied van precisietechnologie. De Precisiebeurs is het jaarlijkse evenement voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van hightech componenten, modules en systemen. Bij de ontwikkeling van deze onderdelen en systemen worden steeds hogere eisen gesteld aan de vorm- en maatnauwkeurigheid of aan snelle precieze positionering.

Additive Manufacturing of 3D-printing is een revolutionaire techniek die traditionele opvattingen over ontwerpen op zijn kop zet. Het geeft een ongekende vormvrijheid en verlegt de grenzen van de maakbaarheid. Dit zijn de Additive Manufacturing highlights op de Precisiebeurs:

•          Competitive Designs for Additive Manufacturing (Fred van Keulen, TU Delft)
•          The Challenging AM Design Paradigm (Rein van der Mast, Fontys University of Applied Sciences)
•          Opportunities for Additive Manufacturing in High-Tech Equipment (Ton Peijnenburg, VDL Enabling Technologies Group)
•          Challenges in Freeform Mechatronics (Gregor van Baars, TNO Optomechatronics)

De Additive Manufacturing themalezingen vinden plaats op donderdag 16 november. De beurs wordt georganiseerd door Mikrocentrum en is gratis toegankelijk.

Website Precisiebeurs 2017

Comments are closed.