Additive World Conference informeert over industrieel 3D-printen

5 maart 2018

Op 14 en 15 maart organiseert Additive Industries voor de zesde keer de jaarlijkse Additive World Conference in Eindhoven. Experts op het gebied van additive manufacturing (AM) delen tijdens de conferentie hun visie, kennis en praktische ervaringen met betrekking tot industrieel 3D-printen.

Op 14 maart, de eerste dag van de conferentie, legt Additive Industries in de High Tech Campus in Eindhoven de focus op AM-technologie en toepassingen. Onderwerpen die worden besproken, zullen de volledige productieketen voor additieve productie omvatten, zoals ontwerpen voor AM, materialen, apparatuur, nabewerking en de beste businesscases.

Achter de schermen bij Additive Industries

Op dag twee (15 maart) van de conferentie geeft Additive Industries een inkijk achter de schermen van het innovatieve bedrijf. Gedurende deze dag wordt er naast een blik in de ontwikkelafdeling, ook informatie over de visie op de toekomst gegeven. Een live demonstratie van de MetalFAB1 3D-metaalprinter complementeert dag twee.

De Additive World 'Industrial 3D Printing Conference' vindt plaats op woensdag 14 en donderdag 15 maart op de High Tech Campus in Eindhoven.

Website Additive World Conference

Comments are closed.