Altair benoemt Theo Verbruggen tot sales director Benelux

3 november 2017

Simulatiespecialist Altair heeft Theo Verbruggen benoemd tot sales director voor de Benelux. In die functie wordt hij verantwoordelijk voor de marktstrategie, alle verkoopactiviteiten en expansie van Altair's klantenkring in de Benelux. Met deze benoeming speelt Altair in op de snelgroeiende business in deze regio en investeren ze in een lokale aanwezigheid en verdere marktontwikkeling. Verbruggen rapporteert aan Steffan Klug, deputy managing director German operations van Altair Engineering GmbH.

Voor Altair was Verbruggen drie jaar director global sales bij Simpleware (overgenomen door Synopsys), een leverancier van software voor het genereren van modellen en visualisaties gebaseerd op 3D-CT en MRI-scans. Daarvoor werkte hij twaalf jaar als director technical sales bij Simulia Benelux en als regiomanager voor Dassault Systèmes Benelux. In die functie was Verbruggen tevens verantwoordelijk voor het SIMULIA Benelux Centre of Simulation Excellence. Hij is een expert in business development voor software-oplossingen en brengt naar Altair ruim 20 jaar ervaring in B2B-verkoop en -marketing met zich mee.

Stefan Klug, deputy managing director German operations, Altair Engineering GmbH, over deze benoeming: "Het verheugt mij dat Theo Verbruggen nu onderdeel uitmaakt van de Altair-familie. Uit zijn toevoeging aan het team blijkt onze betrokkenheid bij de Europese markt en breiden wij onze lokale aanwezigheid uit naar de Benelux."

sales directorVerbruggen werkt vanuit Hilversum en is te bereiken via: verbruggen@altair.de. Verder vertegenwoordigt hij Altair op 21 november tijdens de Constructeursdag in Eindhoven.

 

Website Altair

Comments are closed.