ArchiCAD STAR(T) Edition 2017

20 februari 2017

Graphisoft heeft de nieuwste versie van het kleine broertje van ArchiCAD gepresenteerd. De ArchiCAD STAR(T) Edition 2017 is voorzien van dezelfde nieuwe, hoge resolutie, grafische interface als ArchiCAD 20: overzichtelijk, fris en modern. Daarnaast kent STAR(T) Edition 2017 een aantal belangrijke functionele verbeteringen die voor zowel gebruikers als voor samenwerkende partijen van belang zijn. Graphisoft verwacht hiermee haar positie te verstevigen als een van de marktleiders in BIM voor de kleinere bureau’s.

De geheel vernieuwde grafische gebruikersinterface maakt ArchiCAD een moderne BIM- applicatie. Door het verwijderen van onnodige functies is de werkomgeving en het gebruiksgemak vergroot. Dit biedt ruimte voor meer grafische feedback zoals de nieuwe grafische 'Favorieten' die een geschikte visuele weergave geven van opgeslagen elementen met automatisch gegenereerde 2D- en 3D-weergaven. Nieuw in STAR(T) Edition 2017 is het maken van BIMx Hyper-models waarbij het 3D-model is uitgebreid met nieuwe functionaliteiten zoals de 2D-documentatie.

ArchiCAD STAR(T) Edition 2017
Informatie vormt een steeds waardevoller onderdeel van BIM. Met de nieuwe Property Manager kunnen gebruikers alle benodigde eigenschappen toevoegen en structureren in het model. STAR(T) Edition 2017 is hiermee een volwaardige speler in de samenwerking over de gehele bouwkolom.

ArchiCAD STAR(T) Edition 2017 is nu beschikbaar in Nederland en Vlaanderen.
Website Kubus / ArchiCAD STAR(T) Edition 2017

Comments are closed.