Beheerder Wegen

22 maart 2019

Jij hebt het in je om met een integrale bril op adviezen uit te brengen en hiermee de ambities van Dordrecht te realiseren. Wil jij een bijdrage leveren aan de Dordtse openbare ruimte, kom bij ons!

Beheerder Wegen
18 uur | Dordrecht

Wij zoeken een ervaren beheerder Wegen. Jij hebt het in je om met een integrale bril op adviezen uit te brengen en hiermee de ambities van Dordrecht te realiseren. Wil jij een bijdrage leveren aan de Dordtse openbare ruimte, kom bij ons werken!

Wat ga je doen?
Als beheerder Wegen werk je aan een grote verscheidenheid aan beheer vraagstukken en projecten.

Je gaat inspecties en draagkracht metingen opwerken tot onderhoudsvoorstellen en projectvoorstellen. De zogenaamde technische randvoorwaarden. Deze projectvoorstellen maak je samen met de beheerders rioleringen en groen. In de voorstellen houd je ook rekening met bijvoorbeeld zaken als, risico gestuurd onderhoud, klimaatadaptatie, de energietransitie, duurzaamheid, enzovoort. De projectvoorstellen gaan naar de Programmeertafel voor een stedelijke afweging.

Als zo'n projectvoorstel eenmaal op de Programmeertafel tot project is benoemd werk je mee aan het opstellen en uitwerken van randvoorwaarden voor het project. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de herinrichting van woonerven, zoals het Mina Krüseman-erf en ontsluitingswegen zoals de Stadspolderring.

Jij levert bij dergelijke projecten een bijdrage aan het opstellen van technische randvoorwaarden. Dit doe jij door deel te nemen aan overlegstructuren, te calculeren voor projecten op gebied van Wegen en technische schouwen te verzorgen, bijvoorbeeld de maatregeltoets. Je kunt de belangen van onze en andere vakgroepen tegen elkaar afwegen en integrale adviezen uitbrengen.

Op het gebied van beheerwerkzaamheden lever jij een bijdrage aan het opstellen van onze beheerplannen en het verder uitwerken van assetmanagement. Daarbij breng je adviezen uit op het gebied van beheer en onderhoud, renovatie en vervanging. Ook lever je een bijdrage en adviseer je over de ontwikkeling van beleid/beheer binnen de vakgroepen Wegen. Denk dan bijvoorbeeld in het uitwerken van klimaat adaptieve oplossingen in de openbare ruimte.

Comments are closed.