Bemet International treedt toe tot Trivest Software Group

30 augustus 2017

Bemet International is begin augustus toegetreden tot de Trivest Software Group. Deze groep verwacht hiermee haar positie te versterken als toonaangevende internationale leverancier van ERP-software binnen de project- en klantordergestuurde industrie.

Bemet International heeft een integrale oplossing voor CAD/CAM, ERP, kwaliteit en gereedschapbeheer in de metaal-, hout- en kunststofindustrie. Bemet International vult de andere bedrijven in de Trivest Software Group goed aan. Conform de Trivest-filosofie zal het onderscheidende karakter van de Bemet-softwareoplossingen en de branchekennis onaangetast blijven, en zal geprofiteerd gaan worden van de uitwisseling van kennis en oplossingen binnen de Trivest-groep.

John Hazebroek en Anton van Zeijst, directie Bemet International: “De toetreding tot de Trivest Software Group betekent voor onze klanten interessante vernieuwingen in toekomstige softwareversies, slimme koppelingen en een gegarandeerde continuïteit. Daarnaast kunnen we onze internationale positie sneller gaan versterken. Uitdrukkelijk met behoud van de cultuur en klantbetrokkenheid waar Bemet al 27 jaar voor staat.”

Wim Schrijver, CEO Trivest Software Group: “Bemet International heeft een enorme drive om haar klanten in de metaal-, hout- en kunststofindustrie een complete procesondersteuning te bieden. Deze benadering zien wij ook bij de andere Trivest-bedrijven Proteus en Trimergo. We koesteren de focus, specialisatie én klantgerichtheid van onze bedrijven en voegen daar R&D- en marketingkracht aan toe.”

Website Bemet
Website Trivest

Comments are closed.