CAD Engineer Telecom

8 maart 2019

Ga jij gave telecomsystemen ontwerpen voor de rail infrastructuur? Bij onze opdrachtgever, een innovatief technisch adviesbureau, hebben we een mooie uitdaging waarbij je echt de handen uit de mouwen kunt steken! Jij gaat hier uitblinken in het ontwerpen van bovengrondse systemen voor de eindklanten. De functionele ontwerpen werk jij zelfstandig uit naar uitvoeringsontwerpen. Jij bent een echte tekenaar.

Je voelt je thuis in systemen als AutoCAD en Microstation, daar werk je graag in. Daarbij hou je wel van een beetje druk op de ketel. Het gaat namelijk goed met het bedrijf en ze groeien flink door. Dat betekent dat jij mee kunt groeien bij een mooie opdrachtgever maar ook dat het druk is. Deadlines halen? Dat is voor jou geen probleem. Je hebt al de nodige teken-ervaring, durft hiertoe initiatieven te nemen en pakt het werk planmatig aan.

Wat jou een goede CAD Engineer Telecom maakt:

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het ontwerpen van spoorse Telecom (inclusief Glasvezel) en besturingssystemen. Hierdoor ben je in staat om zelfstandig een functioneel ontwerp uitwerken naar een uitvoeringsontwerp.
  • Je hebt een Elektrotechnische achtergrond en minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent goed met AutoCAD en Microstation. Heb je ook ervaring met Revit en BIM? Dat is niet verplicht maar wel mooi meegenomen!
  • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende projecten.
  • Je bent een teamspeler, durft eigen initiatief te nemen binnen projecten en kunt omgaan met druk.

Comments are closed.