CAD-Tekenaar Zwammerdam

14 mei 2019

Als cad-tekenaar werk jij zelfstandig maak jij zelfstandig glasvezelnetwerk-, werk-, en bestektekeningen binnen de glasvezelbranche.

Als tekenaar bij BAM Infra Telecom draag jij bij aan snel en gemakkelijk internet, televisie en mobiele telefonie voor iedereen. Jij maakt de tekeningen in Autocad en GIS-systemen voor verschillende klanten op glasvezel-gebied.

Wat ga je doen?

Als cad-tekenaar werk jij zelfstandig maak jij zelfstandig glasvezelnetwerk-, werk-, en bestektekeningen binnen de glasvezelbranche. Dit doe jij op basis van de aan jou verstrekte gegevens door de opdrachtgever of jouw collega’s.
Het uitwerken van bestaande en nieuwe situaties op de benodigde werktekeningen en detaillering behoort ook tot jouw taken. Daarmee ontwerp jij een totaalconcept zodat jouw tekeningen daadwerkelijk gemaakt en gebouwd kunnen worden.
Na de realisatie van een project verwerk je de revisie gegevens (as-built) en draag je zorg voor een goede netwerkadministratie. Je werkt nauw samen met jouw collega’s in het team. Dit team bestaat uit de projectleider, werkvoorbereiders, engineers en de tekenaar (dit ben jij!).
Standplaats van deze functie is Zwammerdam.

Wie zoeken wij?
Onze nieuwe cad-tekenaar is in het bezit van:

  • Mbo werk- en denkniveau. Opleiding in een specifieke richting is niet vereist, maar enig technisch raakvlak wel gewenst;
  • Ervaring met tekenen, telecom ervaring is niet van belang.

Comments are closed.