Cadac Group en TradeCloud bundelen krachten

7 december 2015

Cadac Group en TradeCloud zijn een samenwerking aangegaan voor Supply Chain Management. Het online TradeCloud-platform biedt functies voor samenwerking met leveranciers en afnemers, en Cadac Group sluit hier op aan met een koppeling waardoor de gebruiker nu ook inkooptekeningen kan combineren met inkooporders.

Bert Assen, sales director Manufacturing bij Cadac Group: “Uit eigen onderzoek blijkt dat inkopers zo’n vijftig procent van hun tijd kwijt zijn met het invoeren van inkoopoffertes, de communicatie met toeleveranciers en het zoeken van de juiste engineering informatie. Met TradeCloud bespaart u enorm op de eerste twee taken, met de door ons ontwikkelde koppeling integreert u nu ook engineering data in het inkoopproces."
Tonnis de Boer, managing director bij TradeCloud: “De expertise van Cadac sluit perfect aan op ons platform. Ontwerpdata speelt immers vaak een centrale rol in het inkoopproces. Dankzij de koppeling haalt u nu automatisch de juiste up-to-date ontwerpinformatie op in ons online platform.”

Website Cadac
Website TradeCloud

Comments are closed.