CNC Operator-Programmer / Workshop Engineer

5 april 2019

In samenwerking met het huidige team ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en begeleiden van lopende projecten.

ABB is een wereldwijde onderneming die toonaangevend is op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering alsmede elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. ABB Turbochargers, één van de afdelingen binnen de divisie Industrial Automation, verzorgt het totaal van verkoop, engineering en inbedrijfstelling en service van de door ABB geleverde systemen aan boord van schepen en offshore installaties. Binnen de afdeling Turbochargers in Rotterdam (vestiging Waalhaven) is er een vacature ontstaan voor de functie van: CNC Operator-Programmer / Workshop Engineer

Taken :
Je bent zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van het project van begin tot eind. Dit betreft het ontwerpen in CAD, het schrijven van Freesprogramma’s en lasprogramma’s en daarnaast het bedienen van de hybride laser cladding machine en afwerking van het product.

Je taken zijn onder andere:

  • Opspannen van de werkstukken.
  • Zelfstandig instellen en bedienen van de lasercladding machine.
  • Klein onderhoud van het machinepark.
  • Bewaken van de kwaliteit en de maatvoering.

Naast deze werkzaamheden loop je ook mee in de werkplaats en help je mee aan het onderhoud van de Turbochargers.

Comments are closed.