Coenradie gastheer voor FARO Technology Roadshow

20 november 2018

Op donderdag 29 november 2018 komt FARO Benelux met haar Technology Roadshow naar Ingenieursbureau Coenradie. Coenradie levert meetwerkoplossingen en ontvangt u op haar hoofdkantoor in Oirschot. Tijdens deze ochtend demonstreert Coenradie hoe zij de kwaliteitsborging, productie en productieprocessen optimaliseren met behulp van de modernste 3D-meet- en laserprojectietechnologie.

De FARO Technology Roadshow is bedoeld voor productieleiders, projectingenieurs, kwaliteitsmanagers en veiligheidsinspecteurs. Inschrijving is gratis en voor de lunch wordt gezorgd. Tijdens de demonstraties wordt de toegevoegde waarde van Factory Metrology-oplossingen binnen industriële productieprocessen inzichtelijk gemaakt. Neem gerust uw eigen onderdelen mee (met bijbehorende CAD-bestanden) zodat onze teams van experts demonstreren hoe u ze kunt meten en analyseren. 

Tijdens de Technology Days worden de volgende producten gedemonstreerd:

  • 8Axis System: Een innovatie die de FaroArm of ScanArm combineert met een functioneel geïntegreerde, roterende as voor real-time inspectie met ongeëvenaarde meetsnelheid en superieure ergonomie.
  • Prizm: Ontworpen om te werken als een compacte, nauw geïntegreerde oplossing met de FaroArm die volledige 3D kleurenscanning voor productie-inspectie ondersteunt.
  • VantageS6 en E6: Deze grootschalige, zeer nauwkeurige meetoplossingen voegen 6 Degrees of Freedom (6DoF) meetmogelijkheden toe via de optionele 6Probe, waardoor toegang tot verborgen gebieden en kleine items mogelijk is.
  • TracerSI Laser Projector: Nieuwe, geavanceerde beeldvormingstechnologie die bedrijven in staat stelt om assamblageprocessen te optimaliseren en de productie-efficiëntie te verbeteren.
  • Visuele inspectie: Gebruiksvriendelijke iPad-verificatie-oplossing voor het stroomlijnen van productieprocessen.

Datum: Donderdag 29 november 2018 van 9.00 tot 13:00 uur
Locatie: Coenradie, Moorland 8, 5688 ZJ Oirschot 

Geïnteresseerd? U kunt zich hier gratis aanmelden voor de FARO Technology Day in Oirschot.                                                                             

Website FARO

Website Coenradie

Comments are closed.