ConnectCAD 2016

11 april 2016

ConnectCAD, een ontwerpoplossing voor kabelsystemen in onder andere broadcast, audiovisueel, verlichting en IT, van concept tot implementatie, heeft de nieuwe connectCAD 2016 gepresenteerd.

ConnectCAD werd ontwikkeld door ontwerpers, voor ontwerpers. Deze Vectorworks add-on wordt intensief gebruikt door audiovisuele ontwerpers wereldwijd. Dankzij de geautomatiseerde commando’s kunnen in connectCAD 2016 snel en eenvoudig schematische diagrammen gemaakt worden, om ze vervolgens te koppelen aan de fysieke layout van 2D- of 3D-plannen. Componenten zoals verbindingslijnen kunnen duidelijk gemarkeerd worden, zodat de betrokken technici meteen aan het werk kunnen en vertragingen en fouten vermeden kunnen worden.

ConnectCAD 2016
De software biedt heel wat mogelijkheden voor personalisering, door onder andere instellingen en bibliotheken, én voor automatisering, zoals het controleren op fouten, dubbels en ontkoppelingen. Aanpassingen tijdens de installatie worden bovendien bijgehouden op het plan. Dankzij connectCAD worden ruimtes op een abstract niveau gedefinieerd - handig voor bijvoorbeeld tournees waarbij de fysieke ruimte telkens weer verandert, maar de rol van de ruimte identiek blijft.

ConnectCAD 2016

Nieuw in connectCAD2016

ConnectCAD 2016 bindt de strijd aan met onnodige complexiteit, dankzij nieuwe en verbeterde functies zoals de Signal-Connector type lookup, DIN-rail terminals, een vereenvoudigd Insert Device-commando, gereedschapstemplates om eigen gereedschappen te maken - en veel meer. Ontwerpen gaat nauwkeurig en snel.

Website Vectorworks

Comments are closed.