Design Solutions bestaat 20 jaar en opent nieuw pand

22 maart 2018

Design Solutions heeft op feestelijke wijze zijn nieuwe pand in Zaltbommel geopend. De CEO van SOLIDWORKS wereldwijd, Gian Paolo Bassi, verrichtte de officiële opening.

De verhuizing is onderdeel van de groeistrategie van Design Solutions en zusterbedrijven Layertec en Simuleon, die samen de Dimensions Group vormen. Managing director Arnaud Kooij: “Het klantenbestand van Design Solutions is de laatste jaren flink gegroeid in Nederland en België. Naast het aantal softwarelicenties en de operationele ondersteuning die we bieden, stijgt ook de vraag naar consultancy en trainingen. Bovendien kunnen we samen met de twee zusterbedrijven ook in de breedte voldoen aan klantwensen. We ontwikkelen ons zo snel dat we uit ons pand zijn gegroeid. Op de nieuwe locatie kunnen we klanten nog beter bedienen.”

Het nieuwe bedrijfspand beschikt over trainings- en conferentieruimten voor groepen tot 40 personen en ligt centraal in Nederland. Klanten uit met name de maakindustrie kunnen er terecht voor trainingen, workshops, seminars en demonstraties op het gebied van SOLIDWORKS, industriële 3D-printers en high-end simulatie.

verhuizing

Links Arnaud Kooij, managing director Design Solutions; midden Gian Paolo Bassi, CEO SOLIDWORKS; rechts Dilis Biesheuvel, sales director.

De opening van het nieuwe bedrijfspand vindt plaats in een voor Design Solutions toch al feestelijk jaar. Het bedrijf viert namelijk ook zijn 20-jarig bestaan. Het nieuwe adres van Design Solutions en de andere bedrijven van de Dimensions Group is Hogeweg 133, 5301 LL Zaltbommel.

Website Design Solutions

Comments are closed.