Dieseko Group wint Enginia customer of the year award

16 februari 2017

Enginia heeft voor de eerste keer een ‘customer of the year award’ uitgereikt. De winnaar van 2016 is Dieseko Group BV.

De genomineerde bedrijven zijn klanten uit de maakindustrie waarbij innovatie hoog in het vaandel staat. Zij zijn geselecteerd op basis van innovatie, kwaliteit van de engineers, de mate van samenwerking met Enginia en mate van verbetering van engineeringprocessen.

“Door de levering van PLM-software en onze dienstverlening komen wij in contact met de top van innovatieve bedrijven uit de maakindustrie. Wij zijn de spil in een netwerk van bedrijven die allemaal met dezelfde uitdagingen worstelen. Smart Industry, Industrie 4.0, ze moeten er allemaal wat mee. Middels onze evenementen, waaronder deze award-uitreiking, brengen wij deze bedrijven met elkaar in contact en kunnen zij ervaringen uitwisselen en van elkaar leren”, aldus Paul Hörchner, directeur Enginia.

Dieseko Group ontwikkelt hydraulische fundatiesystemen. Ze maken al jaren gebruik van Solid Edge en Simulation. “Dieseko Group is onze customer of the year omdat ze innovatief bezig zijn en het afgelopen jaar een weg zijn ingeslagen die aansluit bij de visie van Enginia. Enginia heeft de visie ruimte te maken voor innovatie om aan te sluiten bij Smart Industry. Dieseko heeft kwalitatief goede engineers en het contact met Dieseko Group is op alle lagen binnen de organisatie goed,” vervolgt Hörchner.

Rob Eijkens en Girt Clazing van Dieseko Group namen de award in ontvangst.

Rob Eijkens en Girt Clazing van Dieseko Group namen de award in ontvangst.

Rob Eijkens, manager Innovatie en Productontwikkeling bij Dieseko Group: “Geweldig dat we deze award in ontvangst mogen nemen. We gebruiken al jaren Solid Edge en Simulation en dit jaar gaan we hier Teamcenter Rapid Start aan toevoegen. Door dit soort events hebben we contact met veel interessante bedrijven die innovatie een warm hart toe dragen. Deze award is voor ons vooral een erkenning dat we een goede weg zijn ingeslagen. We gaan dit met trots terugkoppelen aan ons team.”

Website Dieseko Group
Website Enginia

Comments are closed.