Docent Werkvoorbereiding Meubel

26 juni 2019

Heb jij een relevante hbo- of universitaire opleiding, een pedagogisch didactisch getuigschrift of ben je bereid deze te behalen? En heb je tenminste 3 jaar ervaring als meubelmaker en kennis en deskundigheid van het vak werkvoorbereiding meubel? Solliciteer dan nu!

Het HMC locatie Rotterdam is op zoek naar een:

Docent Werkvoorbereiding Meubel (M/V)
24-40 uur per week

HMC laat het zien! Laat jij het zien bij HMC?

HMC mbo vakschool is sinds 1929 een zelfstandige mbo vakschool. Wij zijn een relatief kleine school en dit zorgt voor een persoonlijk karakter en veilige sfeer. Wij leiden op voor beroepen in de richtingen interieur & wonen, meubel & hout en design & mode accessoires. Als vakschool willen we de verbindende factor zijn tussen leerlingen, alumni, medewerkers en branches. Dagelijks laat het HMC van alles zien, laten onze leerlingen de meest prachtige creaties zien en zorgen onze docenten dat er goed lesgegeven wordt. Ga jij het ook laten zien bij HMC? En staat jouw naam binnenkort op de plek waar nu de stippen staan? Lees dan snel verder!

Wat jij gaat doen…
Je verzorgt onder andere de lessen werkvoorbereiding, machines- en gereedschapsleer, autocad, tekening lezen en digitale technieken. Je draagt bij aan de ontwikkeling van onderwijsprogramma’s en stemt leeractiviteiten binnen de diverse niveaus van de opleiding op elkaar af. Je neemt deel aan diverse werkoverleggen en soms geef je sturing aan projecten. Ook ga je stageleerlingen bezoeken bij hun leerbedrijf. Je bent actief in de ontwikkeling en beheersing van je eigen vakinhoudelijke en didactische competenties, zoals die gesteld zijn in de Wet BIO.

Comments are closed.