Esprit Top Performer Award voor Greenock Pimpel

3 mei 2018

De Esprit European Conference is een jaarlijkse conferentie die alle Esprit-resellers uit Europa bij elkaar brengt om samen kennis en ervaringen te delen. Een van de hoogtepunten is de uitreiking van de Top Performer Award. Dit is de prijs voor de bestverkopende reseller van het afgelopen jaar.

Dit jaar mochten Pimpel en Greenock (powered by Pimpel) deze prijs voor de achtste keer in ontvangst nemen in het Marriott Budapest City Center Hotel. Het Pimpel-team was met twaalf medewerkers goed vertegenwoordigd.

Het Pimpel-team is trots dit jaar weer de hoogste onderscheiding te mogen ontvangen. Dit dankzij al hun nieuwe en bestaande klanten die werken met het Esprit CAM-systeem en de oplossingen van Pimpel, zoals CHECKitB4, dagelijks ervaren. Esprit wordt in de Benelux sinds 1998 vertegenwoordigd door Greenock.

Het Pimpel-team met Esprit-president Paul Ricard.

Esprit biedt een oplossing voor toenemende complexiteit van machines, waarbij frezen en draaien in een machine worden uitgevoerd. In de afgelopen tien jaar is Esprit daardoor sterk gegroeid, mede dankzij de nauwe samenwerking met gerenommeerde machineleveranciers.

Website Greenock
Website Pimpel

Comments are closed.