FARO introduceert de FARO QuantumM

24 augustus 2017

Deze uitbreiding completeert de nieuwe generatie van de FaroArm-productlijn die wordt aangevoerd door de op 3 augustus 2017 geïntroduceerde QuantumS FaroArm. De QuantumM levert dezelfde geavanceerde functionaliteit als zijn portfolio-genoot met een nauwkeurigheid die hem een geschikt alternatief maakt voor toepassingen in het middensegment van de markt die niet de hoge productspecificaties vereisen van de QuantumS.

De FARO QuantumM is gecertificeerd conform ISO 10360 -12:2016, momenteel de hoogste internationale standaard voor meetkwaliteit, en voldoet aan de International Electrical Commission (IEC 60068 -2) standaarden voor schokken, trillingen en het opvangen van temperatuurwisselingen. Het omvat ook de FAROBluTM Laser Line Probe HD, de nieuwe generatie blauwe lasertechniek waarmee vijf keer sneller wordt gescand dan met de vorige generatie, met inbegrip van complexe oppervlakken van donker en reflectief materiaal.

FARO QuantumMDe QuantumM is gemakkelijk te hanteren, omdat het te dragen gewicht 20 procent lager is dan dat van zijn voorgangers, en omdat er geen opwarmtijd nodig is, zodat hij direct gebruiksklaar is. Dit verbetert de productiviteit van het inspectie-, ontwerp- en productieproces, omdat operators langer en gemakkelijker kunnen werken.

De QuantumM kan continu en overal op de werkvloer worden ingezet met behulp van een wifi-verbinding van industriële kwaliteit en twee hot-swappable batterijen die een externe voeding overbodig maken.
“FARO wil een leidende rol spelen als het gaat om de kwaliteit en de prestaties van een nieuwe generatie instrumenten”, aldus Joseph Arezone, chief commercial officer. “Daarom doen we er alles aan om te zorgen, dat onze producten wereldwijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zoals ISO 10360 -12:2016 en IEC 60068-2. Gebruikers van meetarmen zouden vanaf nu alleen die producten moeten accepteren, die zijn getest conform de meest uitgebreide, objectieve en hoogste kwaliteitsstandaarden.”

 

Website Faro

Comments are closed.