FARO organiseert klantenevenement tijdens INTERGEO

23 augustus 2018

Op 17 oktober organiseert FARO Benelux een exclusief evenement voor haar klanten uit de Benelux regio. Het evenement vindt plaats tijdens de vakbeurs Intergeo in Frankfurt. Het klantenevenement neemt een halve dag in beslag zodat u daarnaast voldoende tijd overhoudt om op dezelfde dag de vakbeurs te bezoeken.

Tijdens deze dag laat FARO u kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van laserscanners en softwareoplossingen. U kunt zien hoe gedetailleerde vastlegging van locatiegegevens de basis vormen voor meerdere toepassingen, zoals controle van het ontwerp ter plaatse, botsingsdetectie, tolerantieanalyse en nog veel meer. Aandacht wordt besteed aan hoe u door het gebruik van realiteitsgegevens de levensduur van het gebouw kunt optimaliseren. Daarnaast zal Stormbee de resultaten van zijn drone mobile mapping systeem presenteren.

Inschrijving is gratis, voor de lunch wordt gezorgd en u ontvangt bovendien een gratis entreebewijs voor Intergeo.

Intergeo is ‘s werelds grootste vakbeurs voor geodata en landbeheer. Dit jaar vindt ze plaats van 16 tot 18 oktober in Frankfurt. Intergeo richt zich op de belangrijkste geografische kwesties van digitalisering en de digitale revolutie. Zonder digitalisering kunnen er geen slimme steden en dorpen zijn, geen BIM en geen e-overheid. Geo-informatie is een vitaal onderdeel geworden van de digitale revolutie. Daarnaast neemt ook het belang van kunstmatige intelligentieprocessen, augmented reality en virtual reality toe. Intergeo is de ontmoetingsplek om u te informeren over de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied.

Website FARO

Website INTERGEO

Comments are closed.