FARO Technology Roadshow op 21 november in Mechelen

14 november 2018

Op woensdag 21 november 2018 komt FARO Benelux met haar Technology Roadshow naar Mechelen. Tijdens deze ochtend ziet u hoe de kwaliteitsborging, productie en productieprocessen kunnen worden geoptimaliseerd met behulp van de modernste 3D-meet- en laserprojectietechnologie. 

De FARO Technology Roadshow is bedoeld voor productieleiders, projectingenieurs, kwaliteitsmanagers en veiligheidsinspecteurs. Inschrijving is gratis en voor de lunch wordt gezorgd.

Tijdens de demonstraties wordt de toegevoegde waarde van Factory Metrology-oplossingen binnen industriële productieprocessen inzichtelijk gemaakt. Neem gerust uw eigen onderdelen mee (met bijbehorende CAD-bestanden) zodat onze teams van experts demonstreren hoe u ze kunt meten en analyseren.

FARO heeft een complete productlijn met gebruiksklare 3D-meetoplossingen voor het uitvoeren van de handmatige of geautomatiseerde inspectie van onderdelen, componenten of eindproducten en het stroomlijnen en maximaliseren van de efficiency van productieprocessen.

FARO levert 3D-oplossingen voor de vastlegging van as-built gegevens en de 3D-weergave van architectuur-, engineering en bouwprojecten, waarmee AEC professionals snel en nauwkeurig de gevraagde 2D- en 3D-resultaten en documentatie kunnen leveren.

FARO ontwikkelt mobiele 3D-digitaliseringsoplossingen voor het vastleggen van complexe geometrieën van prototypen, producten en assemblages om de productontwikkeling efficiënter te maken.

 

Tijdens de Technology Days worden de volgende producten gedemonstreerd:

  • 8Axis System: Een innovatie die de FaroArm of ScanArm combineert met een functioneel geïntegreerde, roterende as voor real-time inspectie met ongeëvenaarde meetsnelheid en superieure ergonomie.
  • Prizm: Ontworpen om te werken als een compacte, nauw geïntegreerde oplossing met de FaroArm die volledige 3D kleurenscanning voor productie-inspectie ondersteunt.
  • VantageS6 en E6: Deze grootschalige, zeer nauwkeurige meetoplossingen leveren 6 vrijheidsgraden (6DoF) meetmogelijkheden die toegang biedt tot verborgen gebieden en kleine functies.
  • TracerSI Laser Projector: Nieuwe, geavanceerde beeldvormingstechnologie die bedrijven in staat stelt om assamblageprocessen te optimaliseren en de productie-efficiëntie te verbeteren.
  • Visuele inspectie: Gebruiksvriendelijke iPad-verificatie-oplossing voor het stroomlijnen van productieprocessen.

Datum: woensdag 21 november 2018 van 9.00 tot 13:00 uur

Locatie: Lamot, Van Beethovenstraat 8/10, 2800 Mechelen

Website FARO

Comments are closed.