Finalisten Prins Friso Ingenieursprijs bekend

1 februari 2019

De drie kanshebbers voor de Prins Friso Ingenieursprijs 2019 zijn bekend: Dr. ing. Maja Rudinac, Founder bij Robot Care Systems, CEO bij Robot Robots Groep, dr. ir. ing. Almer van der Stoel, directeur van CRUX Engineering BV, BouwRisk BV, High Five Solutions BV en Bambooder Biobased Fiber BV en ing. Eelco Osse, directeur en eigenaar van o.a. Osse Equipment Manufacturing Group en Machinefabriek Boessenkool.

Op 18 maart wordt, tijdens de Dag van de Ingenieur bij ASML, door een vakjury en publieksstemming bepaald wie de prijs in de wacht sleept.

Vanaf maandag 18 februari staan de profielen van de drie finalisten online op www.kivi.nl/dagvandeingenieur  en start de publieksstemming. Tot en met zondag 17 maart krijgt het publiek de gelegenheid te stemmen op één van de drie finalisten, vervolgens wordt aan de hand van zowel de bevindingen van de vakjury als de publieksstemming de uitslag bepaald.

De prestigieuze Prins Friso Ingenieursprijs wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. Deze eerste lustrumviering vindt plaats bij ASML in Veldhoven. Met de prijs wil KIVI zichtbaar maken welke meerwaarde ingenieurs hebben voor de maatschappij.

Website KIVI

Comments are closed.