HP en Siemens werken samen in 3D-printen industriële productie

8 september 2017

HP en Siemens versnellen 3D-printen voor industriële productie door het oprichten van een nieuwe, door HP gecertificeerde, softwaremodule van Siemens. Dure en tijdrovende dataverwerkingen moeten hiermee tot het verleden behoren.

De NX-softwaremodule stelt klanten in staat om HP 3D-printprojecten te ontwikkelen en te beheren in de Siemens-softwareomgeving. Printopdrachten worden geoptimaliseerd door de voorbereiding en de inspectie van de opdrachten in één omgeving te combineren. HP en Siemens werken daarnaast aan roadmaps die ontwerpers en ingenieurs in staat stellen producten volledig te herontdekken en gebruik te maken van HP’s 3D-printmogelijkheden. HP’s bekroonde Multi Jet Fusion 3D-printoplossing is een commercieel 3D-printysteem dat printopdrachten ontwikkelt met betere kwaliteit, meer snelheid en tegen de helft van de prijs.

  • De HP Multi Jet Fusion 3D-printtechnologie is geïntegreerd met het Siemens NX-softwaresysteem voor verbeterde productontwikkeling en -fabricage.
  • De nieuwe Siemens NX AM voor HP Multi Jet Fusion softwaremodule is officieel door HP gecertificeerd voor industriële 3D-productie.
  • De versterkte samenwerking creëert technologische roadmaps voor de volgende generatie HP Multi Jet Fusion 3D-printers.

Website HP
Website Siemens

Comments are closed.