KeyShot 6.1 beschikbaar

4 februari 2016

De nieuwste versie van renderapplicatie KeyShot, KeyShot 6.1, is per direct verkrijgbaar als download. KeyShot 6.1, een gratis service release voor KeyShot 6, bevat verbeteringen aan de gepatendeerde HDRI Editor, verbetering aan de Toon- en Anisotropic-materialen en een update voor de integratie met andere 3D-software.

Met KeyShot 6.1 kunnen gebruikers nu ook half-pins creëren en heeft de HDRI Editor een update gehad voor een meer vloeiende workflow en een significante snelheidsverbetering in zowel navigatie als creatie van HDR-afbeeldingen. Voorbeelden van IES-licht, puntlicht en lichtvlakken zijn nu opgenomen in de KeyShot-bibliotheek voor een betere weergave van helderheid en kleur van lichtinstellingen. Het Toon-materiaal biedt nu een betere controle over de weergave van contour en randen voor betere visuals voor technische documentatie. Het Anisotropic-materiaal biedt aanpassing aan de ruwheid in zowel de X- als Y-richting.
Voor KeyShot Animation is motion blur nu ook beschikbaar voor camera's, zowel in de real-time als offline rendering modes.

Integratie en Plugins Update

KeyShot plug-ins zijn uitgebracht voor compatibiliteit met de laatste versies van SolidWorks, PTC Creo, 3D XML en SketchUp Pro. De plug-ins zijn verkrijgbaar via de onderstaande website.

Website KeyShot

 

Comments are closed.