Lancering SolidWorks Boeing 747 cursus

17 november 2019

LearnSolidWorks.com heeft een SolidWorks Boeing 747 video cursus op de markt gebracht.

In deze praktische cursus leert de cursist aan de hand van stap-voor-stap video’s een waanzinnige Boeing 747-8 in het 3D tekenprogramma SolidWorks te modelleren.

Na het volgen van deze praktische cursus is de cursist in staat om vrijwel alles in SolidWorks te modelleren. Dit kan jaren aan zelfstudie of dure SolidWorks trainingen besparen.

De bedenker van de SolidWorks Boeing 747 cursus is Jan-Willem Zuyderduyn. Zuyderduyn is een Nederlandse product ontwerper. Tijdens zijn studie Industrieel Ontwerpen viel het hem op dat er geen inspirerende lesstof voor SolidWorks beschikbaar was. Er waren veel boeken die op een theoretische manier weergaven hoe SolidWorks het beste gebruikt kon worden. Maar er was geen lesstof die liet zien hoe je een daadwerkelijk product in SolidWorks kon modelleren.

Daarom besloot Zuyderduyn hier verandering in aan te brengen. In 2009 richtte hij het blog www.LearnSolidWorks.com op. Op deze website laat Zuyderduyn zien hoe je allerlei producten in SolidWorks kunt modelleren.

Zo heeft Zuyderduyn over de afgelopen jaren al cursussen ontwikkeld voor het modelleren van een Aston Martin en een Amerikaanse Chopper tot zelfs een Superjacht.

In de gloednieuwe SolidWorks Boeing 747 video cursus laat Zuyderduyn aan de hand van 40 praktische videos zien hoe je een prachtige Boeing 747-8 kunt modelleren.

Het 3D model is zeer realistisch zoals op de renderingen te zien.

Website SolidWorks | Boeing

Comments are closed.