Medior Mechanical Development Engineer M/V

15 mei 2019

Als Mechanical Development Engineer werk je samen met collega’s aan het ontwikkelen en engineeren van diverse productie hulpmiddelen voor de hightech markt.

 

Functieomschrijving
Zie jij jezelf werken in een kleinere, wendbare organisatie die als externe partner van gerenommeerde technische bedrijven aan de wieg staat van vele nieuwe en innovatieve produktontwikkelingen? Gaat jouw hart sneller kloppen van mechanische tooling en wil jij onderdeel zijn van mooie projecten op dit gebied? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Voor ons team in Eindhoven zoeken wij momenteel een:

Medior Mechanical Development Engineer M/V

Wat kun je van de functie verwachten: 
Als Mechanical Development Engineer werk je samen met collega’s aan het ontwikkelen en engineeren van diverse productie hulpmiddelen voor de hightech markt. Je houdt rekening met specifieke klantwensen en de technische mogelijkheden. Daarnaast werk je CAD-modellen en detailtekeningen uit en zorg je voor een correcte documentatie. Hierbij werk je in een multidisciplinaire omgeving waarin je nauw samenwerkt met een team van gemotiveerde collega’s en een team van de klant. Uiteraard ben je dan ook regelmatig op locatie van de klant aanwezig. Jij bent ambitieus en beschikt over de potentie binnen een aantal jaar door te groeien naar Senior Development Engineer met eventueel wat leidinggevende / coördinerende taken.

Functie-eisen

  • HTS Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
  • 4-6 jaar ervaring met het ontwerpen van producten en/of machines.
  • Ervaring met tooling.
  • Ervaring met Siemens NX / Unigraphics is een pre.
  • Een pro-actieve en positieve instelling.
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Comments are closed.