Modo 11.1 officieel verkrijgbaar

12 juli 2017

Modo 11.1 is nu beschikbaar als download. Modo biedt 3D-modelleren, animatie, digitaal kneden, visuele effecten en rendering in één pakket en wordt gebruikt door ontwerp- en visualisatiestudio's.

De update voor deze SubD-modelleerapplicatie bevat de volgende verbeteringen:

 • Modelleerworkflow
  Bijgewerkte Topology Pen en Smooth Tool, meer dynamische Falloffs, Loop Slice Tool-verbeteringen, Radial Sweep-verbeteringen en verbeterde procedurele modelleerfuncties.
 • UV workflow
  Efficiënt UV-maps rangschikken met de nieuwe UV-dekkingsindicator, gemakkelijk opsplitsen of vloeiender verplaatsen en positioneren van UV's met de nieuwe Box Transform tool, gemakkelijker problemen detecteren met UV-layouts, eenvoudiger handhaven van uniforme textuurdetails en verbeterde UV naar SVG-export.
 • Verbeterde Viewport
  Betere visuele kwaliteit en betere interactieve prestaties.
 • Vertex Normal & Baking
  Ondersteuning voor normal map baking op de object-space, nieuwe Use Polygon Area Smoothing-optie, twee nieuwe opties voor vertex belichtingsbaking: bepaal wat wordt 'gebaket' en wat er wordt geëxporteerd, en contextueel menucommando dat occlusie, belichting, normal, displacement of textuureffecten zal 'baken'.
 • Render Voorvertoning
  Maximale progressieve rendertijd, scripten van de Preview Viewport, convergentie voorvertoning gebaseerd op de primaire renderoutput en voorvertoning van zoomsnaps in volledige resolutie.
 • File I/O & Alembic verbeteringen
  Geometrie kan nu overgedragen worden met verbeterde Alembic-streaming.
 • Unreal Bridge
  Verbetering van de directe verbinding met de Unreal Engine 4. De verbinding kan op afstand, op dezelfde machine of tussen verschillende machines in een netwerk.
 • Betere out of the box-ervaring
  Kanalen slepen op mesh items in een scene om deze om te zetten in gebruikerskanalen; instellen, laden en opslaan van Scene Thumbnails, Scene Templates maken en laden vanuit de Preset Browser, GL Texturen en GL Color Overrides uitzetten en 3D Viewport Matcaps, UV-texturen en omgevingen.

Modo 11.1 is een gratis update voor alle gebruikers van Modo 11. Via de downloadsectie op de Design8-website is het mogelijk Modo 11 te updaten naar 11.1. Nieuwe gebruikers kunnen hier een gratis trial downloaden ter evaluatie.

Website Design8

Comments are closed.