Ontwerpsoftware Modo 12 beschikbaar

12 april 2018

Modo 12 is nu officieel verkrijgbaar en levert diverse toevoegingen en verbeteringen op verschillende gebieden. Modo biedt 3D-modelleren, animatie, digitaal kneden, visuele effecten en rendering in één pakket en wordt gebruikt door ontwerp- en visualisatiestudio's.

Nieuw in Modo 12:

  • Verbeterde model-bashing: op assemblage gebaseerde 3D-constructie met mesh-instellingen die naadloos kunnen worden toegevoegd aan het creatieve proces, waardoor het uitwerken snel en gemakkelijk gaat.
  • Intensere ervaring: beoordeel content direct in de nieuwe Virtual Reality viewport van Modo voor een bijzondere ervaring, krachtig gevoel voor schaal en interactiviteit.
  • Iteratief ontwerp: creëer slimme assets en oneindige ontwerpvarianten met de uitgebreide procedurele mogelijkheden.
  • Verbonden interoperabiliteit: zend Modo-data naar meerdere applicaties met de interactieve client-server bridge naar Unreal en Unity. Daarnaast ondersteunt het nieuwe formaten zoals bijvoorbeeld glTF 2.0.
  • Toegankelijke animatie: verbeterde animatie, inclusief verbeterde workflows voor het gemakkelijk her-timen, hergebruiken, combineren en aanpassen van animatie-acties.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe features zijn te ervaren door een gratis demoversie van Modo 12 te downloaden via de Design8-website. Modo 11-gebruikers met een geldige Maintenance ontvangen een gratis upgrade naar Modo 12. Het product zal worden toegevoegd aan hun account op de Foundry-website.

Website Design8

Comments are closed.