Gratis plug-in voor 3D-printen in Vectorworks

9 februari 2016

Het Duitse 3Yourmind, ontwikkelaar van intelligente 3D-printoplossingen voor architectuur en andere creatieve domeinen, lanceert een gratis plug-in voor 3D-printen in Vectorworks 2016.

Dankzij die nieuwe plug-in kunnen Vectorworks-gebruikers hun 3D-bestand controleren, analyseren en optimaliseren voor 3D-printing. Met één klik in de Vectorworks-omgeving kan een bestand geüpload worden naar de 3Yourmind-vergelijkingstool, waar het bekeken kan worden in verschillende printmaterialen. Wie wil, kan via de tool eenvoudig prijzen vergelijken voor het eigenlijke 3D-printwerk en vervolgens een online bestelling plaatsen bij de meest overtuigende aanbieder.

3Yourmind

Voor: Een model in Vectorworks.

"We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met 3Yourmind", zegt Bart Rammeloo, operations manager bij Vectorworks-verdeler Design Express. "Dankzij de gratis plug-in kunnen onze gebruikers snel, eenvoudig en veilig de overstap maken van hun 3D-bestanden in Vectorworks naar een online aanbieder van 3D-printing. Dat opent heel wat deuren voor creatieve ontwerpers."

3Yourmind

Na: Bovenstaand model na uploaden naar het platform.

www.vectorworks.net/partner-products/vectorworks-3d-printing-plugin
Website Vectorworks

Comments are closed.