PTC LiveWorx 2017

18 april 2017

PTC gaat samen met de Robotics-divisie van EH Media, die verantwoordelijk is voor vakpublicaties zoals Robotics Trends en Robotics Business Review, speciale informatiesessies rond het onderwerp robotica en zelfrijdende auto’s verzorgen tijdens de internationale Internet of Things-technologiebeurs LiveWorx van 22 tot en met 25 mei in Boston.

PTC heeft zijn krachten met EH Media gebundeld om softwarefans de gelegenheid te bieden om zich onder te dompelen in de zakelijke robotica. Tijdens LiveWorx zal EH Media in drie dagen tijd in totaal negen informatiesessies verzorgen waarin innovaties en de laatste ontwikkelingen op het gebied van robotica aan bod komen. Deze sessies hebben een interactief karakter en worden aangevuld met demo’s, het laatste robotica-nieuws en voorbeelden van praktijktoepassingen.

“IoT-technologie en robotica maken een exponentiële groei door en raken steeds meer met elkaar vervlochten. In de informatiesessies die we tijdens de beurs verzorgen, duiken we dieper op deze relatie in”, zegt Steve Crowe, managing editor bij Robotics Trends. “Boston is het zenuwcentrum voor robotica van de Amerikaanse oostkust. Dit maakt LiveWorx tot het ideale podium voor onze robotica-sessies.”

“We proberen tijdens LiveWorx bijzondere content te bieden op het vlak van IoT en deze ‘Robotics & Autonomous Vehicles’-sessies zijn een prachtige aanvulling”, zegt Eric Snow, senior vice president Corporate Communications bij PTC. “We vinden het geweldig dat EH Media deze bijzonder boeiende en innovatieve sessies organiseert voor de bezoekers van LiveWorx 2017.”

Het doel van de vakbeurs LiveWorx is om oplossingen te presenteren die bijdragen aan een slimme en verbonden wereld. De levendige sfeer tijdens de beurs vormt een geschikte omgeving voor managers, experts en invloedrijke brancheprofessionals om te discussiëren, ideeën uit te wisselen, oplossingen te verkennen en praktijkvoorbeelden te zien van geavanceerde technologieën die de wereld zullen transformeren.

Het programma van LiveWorx 2017 bevat informatiesessies over dertig onderwerpen die betrekking hebben op negen sectoren. PTC heeft wereldwijde klanten en externe experts gevraagd om hun kennis te delen met technologieprofessionals van over de hele wereld die aan het evenement deelnemen.

Website LiveWorx
Website PTC

Comments are closed.