Rhino v6 verkrijgbaar

21 februari 2018

Design8 bv heeft de de officiële release van Rhinoceros versie 6 gepresenteerd.

De laatste grote release van dit 3D NURBS modelleerpakket bevat weer vele nieuwe features en verbeteringen!

Nieuwe features

Rhino v6 biedt de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

 • Grasshopper
  Grasshopper, een parametrische designmodule, is nu een volwaardig onderdeel van Rhino. Gebruikt in de meest ambitieuze projecten van de afgelopen 10 jaar, is Grasshopper -net als Rhino- een robuust ontwikkelingsplatform geworden. Grasshopper voorziet in een solide basis voor vele ongelooflijke externe componenten, variërend van omgevingsanalyse tot robotbesturing.

Rhino

 • Presentatie
  Presentatie is de sleutel tot succes: tijdens bijna elke fase van het ontwerp moet u communiceren en dient u goedkeuring van klanten, medewerkers of zelfs de grote massa te krijgen. Rhino is verbeterd om uw werk te kunnen presenteren: of het nu snel en gemakkelijk is of juist hoge resolutie. Met grote wijzigingen aan rendering, materialen en het vastleggen van de viewport, is het u nog gemakkelijker om te presenteren, discussiëren, beslissingen te nemen en te itereren.

Rhino

 • Weergave
  Rhino's nieuwe weergavesysteem is sneller, stabieler en gebruikt de functies van moderne hardware, zoals GPU gevoelige shaders en optimaal gebruik van geheugen. Dit resulteert in minder GPU-specifieke weergavefouten en consistentere, mooiere en frequente frames, zelfs met grote modellen! In sommige gevallen kan de weergavesnelheid tot 300% sneller zijn!

Rhino

 • Documentatie
  Modelleren is slechts een deel van het ontwerpproces: u dient ook te laten zien hoe u datgene op uw scherm bouwt. Veel delen van de documentatieworkflow zijn verfijnd, van een volledige herziene annotatie tot betere DWG ondersteuning. Het is nu gemakkelijker om de in's & outs van uw ontwerp nauwkeurig en duidelijk over te brengen.

Rhino

 • Licentie & Administratie
  Rhino is nu gemakkelijker te installeren, licenseren en configureren. Er is ook een fantastische, nieuwe optie om Rhino te licenseren via de Cloud Zoo.

Rhino

 • Make2D
  Make2D is volledig herschreven om snellere, betere, schonere en gemakkelijker aanpasbare resultaten te bieden.

Rhino

 • Rhino Verfijningen
  Kleine eigenaardigheden kunnen leiden tot grote problemen in de loop van een modelleersessie. In Rhino 6 zijn honderden kleine bugs verholpen en zijn verschillende, maar wel vergelijkbare functies samengevoegd tot enkele commando's, waardoor Rhino veel verfijnder werkt.

Rhino

 

Website Design8

Comments are closed.