Samenwerkingsplatform Collaborea van CAD & Company

26 september 2016

CAD & Company introduceert samenwerkingsplatform Collaborea voor alle taken, wijzigingen en communicatie in projecten. Dit platform centraliseert projectinformatie voor kwaliteitsverhoging van ontwerp, realisatie en beheer. Collaborea is ontwikkeld in samenwerking met een aantal bouwbedrijven en kanshebber voor de Accenture Innovation Award 2016.

Collaborea is bedoeld voor het bouwproces en samenwerken in projecten. In één workflow controleert de gebruiker het werk, communiceer hij hierover en maakt hij taakgerichte opdrachten voor het verwerken van wijzigingen. Alle informatie staat op één plek voor alle betrokkenen, zonder dat zij extra software nodig hebben. Dit betekent het einde aan alle lijstjes, spreadsheets, e-mails, screenshots en talloze telefoontjes.

CAD & Company ontwikkelt het samenwerkingsplatform in samenwerking met de bouwbedrijven Dura Vermeer, Hazenberg Bouw TBI, Koopmans Bouw TBI, VDNDP, HFB, Era Contour TBI en HSB Bouw. De software is in de race voor de Accenture Innovation Award 2016. Onderdeel van deze uitdaging is om in tien dagen tijd zoveel mogelijk ‘social’ stemmen te winnen.

Website Collaborea

Video’s via: www.youtube.com/c/collaboreanl

Comments are closed.