Sealed Air zet PTC ThingWorx in

11 april 2018

Verpakkingsproducent Sealed Air (ook bekend als uitvinder van het bubbeltjesplastic) heeft bekendgemaakt dat het PTC’s industriële innovatieplatform ThingWorx gaat inzetten om operationele efficiency in de gehele waardeketen te verbeteren.

Sealed Air, met productievestigingen over de hele wereld, bedient een reeks eindmarkten, waaronder voedsel- en drankenverwerking, foodservice, retail, gezondheidszorg en industrie, en commerciële en consumententoepassingen. Het bedrijf streeft naar het leveren van innovatieve producten met veel aandacht voor duurzaamheidsprincipes en kijkt voortdurend proactief naar nieuwe technologie om de manier te verbeteren waarop deze producten ontwikkeld en op de markt gebracht worden.

Vanuit deze filosofie koos Sealed Air ThingWorx om te fungeren als de informatiehub binnen de onderneming. Daarbij verbindt ThingWorx Industrial Connectivity de productiefaciliteiten en worden de belangrijkste prestatie-indicatoren bewaakt, zoals machine-efficiëntie en de potentiële capaciteit binnen individuele productielijnen en complete fabrieken.

Website Sealed Air Corporation
Website PTC

Comments are closed.