Senior Ontwerper Infra

3 april 2019

Als ontwerper zorg jij voor de technische voorbereiding van diverse infrastructurele projecten, uiteenlopend van regulier onderhoud tot grootschalige, complexe nieuwbouwopgaven.

Senior Ontwerper Infra (1,0 fte)
Provincie Flevoland is de jongste en tevens snelst groeiende provincie van Nederland. Waar ooit alleen het water van de Zuiderzee was, is nu de jongste provincie van het land te vinden. Flevoland is de thuishaven voor ruim 400.000 inwoners op een oppervlakte van 2.412 km2 aan land en water. Een gebied waar denken en doen samenkomen in fascinerende projecten en activiteiten. De provincie is een uitdagende en inspirerende werkgever. Een flexibele en slagvaardige organisatie die snel reageert op veranderingen in onze omgeving. We zoeken mensen die deze eigenschappen zelf ook in huis hebben.

De afdeling
Meer dan 100 medewerkers van de afdeling Infrastructuur houden zich bezig met de realisatie van projecten en het beheer & onderhoud van wegen, vaarwegen, bruggen en sluizen. De afdeling waar je komt te werken kent een hechte samenhang. Er heerst een open, informele sfeer die sterk gericht is op het gezamenlijk klaren van de klus. De afdeling heeft een uitdagende en complexe portefeuille aan werkzaamheden. Zo wordt er momenteel gewerkt aan een breed scala van infrastructurele projecten: bijvoorbeeld de ontsluiting van Lelystad Airport, groot onderhoud van de bruggen en de sluizen, verbreding van de Hogering in Almere, opwaardering N307 en een grote brug bij Roggebot.

Comments are closed.