Solid Edge ST10 deze zomer beschikbaar

9 mei 2017

De nieuwste versie van Siemens’ Solid Edge-software (Solid Edge ST10) biedt nieuwe design-technologie, verbeterde vloeistofstroming, warmtetransport-simulatie en -analyse en op cloud gebaseerde samenwerkingstools. Verbeterde publicatietools maken het mogelijk om interactieve technische documenten te creëren en om ontwerpen in de cloud te delen.

Solid Edge ST10 maakt het eenvoudiger om onderdelen te optimaliseren voor additive manufacturing (AM) en prijsopgaven te verkrijgen, materialen te selecteren en levertijden te ontvangen van AM-leveranciers. De nieuwe geïntegreerde topologie-optimalisatietechnologie, gecombineerd met de Convergent Modeling-technologie van Siemens, maakt het mogelijk voor ontwerpers om het productontwerp te verbeteren en stroomlijnt het gebruik van geïmporteerde geometrie.

Siemens-afbeelding2
Solid Edge ST10

  • Oplossingen bieden voor uitdagingen op het gebied van design, waaronder topologie-optimalisatie en reverse engineering, met behulp van Convergent Modeling-technologie.
  • Krachtige en eenvoudig te gebruiken vloeistofstroming en warmtetransport-simulatie en -analyse.
  • Ontwerpen van onderdelen die geschikt zijn voor 3D-printen en direct toegang bieden tot additive manufacturing-diensten.
  • Integratie van Teamcenter ondersteunt vanaf nu classificatie en offline werken.
  • Nieuwe Solid Edge-portaal voor verbeterde, op cloud gebaseerde samenwerking.

Solid Edge ST10 is in de zomer van 2017 beschikbaar.

Website Siemens PLM Software / Solid Edge ST10

Comments are closed.