Spierings Mobile Cranes wint Enginia’s titel “Klant van het jaar 2018”

13 februari 2019

Na een rondleiding bij KSE Process Technology, de winnaar van 2017, heeft Enginia tijdens een netwerkdiner met de genomineerden, voor de derde keer de “Klant van het jaar” prijs uitgereikt.

Spierings Mobile Cranes, uitvinder en marktleider van de mobiele torenkraan, won de award van 2018. 

Alle genomineerde bedrijven worden geselecteerd uit de klanten van Enginia, met bijna 1000  innoverende klanten uit de maakindustrie. Zij worden geselecteerd op basis van innovatie, samenwerking met Enginia en verbetering van engineeringprocessen.

Ivo Kolman, Managing Director van Spierings Mobile Cranes, nam samen met twee collega’s de award en bijbehorende prijs in ontvangst. 

“Spierings Mobile Cranes is typisch een klant die digitalisering omarmt en er serieus mee om gaat. Zij maken al sinds 2003 gebruik van Solid Edge. Door hun groei merkt Spierings dat het beschikbaar maken van productinformatie essentieel is om de productie en assemblage efficiënt te laten werken. Daarnaast kunnen we met Teamcenter het bedrijf helpen stappen te maken in stuklijstbeheer en configuratie management. Kortom bij uitstek een innoverend bedrijf dat de titel van Enginia’s “Klant van het jaar” verdiend heeft“, aldus Paul Hörchner, Directeur Enginia.

“Na een zorgvuldig selectieproces heeft Spierings Mobile Cranes de keuze gemaakt voor Teamcenter. Deze keuze is gemaakt op basis van de huidige en toekomstige verwachtingen van Spierings. Daarnaast is de relatie met Enginia belangrijk geweest voor de keuze; het is een intensief traject waarbij ook een aantal complexe vraagstukken niet uit de weg gegaan moeten worden, aldus Ivo Kolman. “We zijn inmiddels ‘live’ met de eerste fase en dat is bijzonder snel en prettig verlopen. Dat bevestigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt”. 

Website Spierings Mobile Cranes

Website Enginia

Comments are closed.