Tekenaar / Constructeur (32-40 uur)

6 april 2018

Op zoek naar een veelzijdige baan als tekenaar/constructeur? Ben je thuis in de wereld van 3D-CAD en woonachtig in de omgeving van Geldermalsen? Lees dan verder!

 

Hettich Benelux is een groeiend en dynamisch bedrijf waar de ontwikkelingen zich in snel tempo opvolgen. Wij zijn een toonaangevend producent en leverancier van laboratoriumapparatuur. Of het nu gaat om apparatuur van gerenommeerde leveranciers die wij vertegenwoordigen of eigen engineering en productie, wij hebben altijd één doel voor ogen: de wensen van onze klanten. Hettich Benelux betekent kwaliteit, innovatie en service. Dat is terug te zien in onze producten, certificering, milieubewustzijn, service en communicatie. Door een goede samenwerking kunnen wij snel inspelen op de ontwikkelingen binnen onze branche.

Vacature: Tekenaar/Constructeur (32-40 uur m/v)

Als tekenaar/constructeur ben je dagelijks bezig met het oplossen van technische vraagstukken middels 3D-CAD. Jij bent degene die de technische behoefte (maatwerk) van de klant vertaalt in technische specificaties. Daarnaast voer je aan de hand van schetsen reverse engineering werkzaamheden uit ten aanzien van bestaande producten. Revisiebeheer vormt dan ook een belangrijk onderdeel in je werkzaamheden.

Comments are closed.