Zes awards voor Design Solutions

24 februari 2017

Het in 3D CAD software en consultancy gespecialiseerde Design Solutions heeft zes awards ontvangen tijdens SolidWorks World 2017. Daarmee behoort de SolidWorks reseller tot de absolute top van de wereld.

Het evenement van wereldspeler SolidWorks vond van 5 tot 8 februari plaats in Los Angeles en werd bezocht door bijna 6.000 ingenieurs, designers en andere professionals uit technische sectoren. Design Solutions was aanwezig met afgevaardigden van Nederlandse klanten Rademaker en Marel Meat. Het grootste deel van het programma bestond uit sessies op het hoofdpodium en kleinere presentatieruimtes, waarbij nieuwe features van SolidWorks en aanverwante softwareproducten uitgebreid werden belicht. Traditiegetrouw werden op de laatste dag awards uitgereikt onder de ruim 400 gecertificeerde SolidWorks resellers van over de hele wereld.

Het was niet voor de eerste keer dat Design Solutions in de prijzen viel. Het bedrijf won al acht keer op rij de Elite Reseller award, een eer die jaarlijks slechts twintig bedrijven toekomt. Dit jaar verwachtte de Nederlandse 3D CAD specialist diezelfde erkenning al wel. Maar dat ze in totaal zes keer naar het podium mochten komen, was ook voor directeur Arnaud Kooij een grote verrassing. "De Elite Reseller award hebben we gekregen vanwege onze prestaties op het gebied van onderhoud. Voor ons een duidelijk bewijs van de meerwaarde die wij klanten bieden. Een onderhoudscontract bij ons betekent meer dan alleen softwarematig up to date blijven en helpdesk ondersteuning. Wij helpen klanten ook slimmer, sneller en beter te innoveren. We investeren dan ook veel tijd, geld in onze supportafdeling, in gratis technische seminars, in extra tools en hulpmiddelen. Onze klanten waarderen onze inspanningen enorm, waardoor wij weer Elite Reseller mogen zijn. Dat maakt het cirkeltje perfect rond."

design

Een afvaardiging van het team van Design Solutions. Vlnr: Berrie Mulder, Koen Schelfhout, Arnaud Kooij, Dilis Biesheuvel, Jordy de Boer, Pieter van Gool, Gert-Jan van der Staaij, Jeroen van der Burg

Ook de andere prijzen waren een bewijs van de groei die Design Solutions op meerdere gebieden heeft doorgemaakt. Arnaud Kooij is dan ook uitermate trots: "Ons klantenbestand is de laatste jaren flink gegroeid in Nederland en België. Bovendien hebben we twee zusterbedrijven opgericht, om ook in de breedte te kunnen voldoen aan klantwensen. Dat we daarbij ook de kwaliteit van onze dienstverlening hebben kunnen borgen, is een regelrechte teamprestatie."

Website Design Solutions

 

 

 

Comments are closed.